Offerte Aanvraag

Fijn dat u zover bent gekomen. Helaas kunnen wij niet zomaar een prijs aanbieden, in ieder geval niet zonder dat we weten wat u precies nodig heeft en wat uw wensen zijn.

Niet alle websites zijn gelijk in complexiteit, design en structuur en daar kan dus ook verschil in prijs door ontstaan. Om ervoor te zorgen dat wij niet volledig de plank mis slaan hebben wij iets meer gegevens van u nodig.

Vult u alstublieft de vragenlijst in. Wij hebben deze zo kort mogelijk gehouden voor uw gemak. U zult na het invullen en verzenden van de gegevens zo snel mogelijk een offerte ontvangen.

Ga door naar de vragen

  Uw contactgegevens

  Ga verder

  Uw huidige situatie
  janeemisschien

  Ga verder

  Nu een paar technische vragen


  Een statische website. Ik wil zelf geen aanpassingen aan mijn website doen.Een dynamische website. Ik wil zelf aanpassingen kunnen doen aan, pagina's en nieuwsberichten kunnen toevoegen m.b.v. een content management systeem


  Een eenvoudige brochure websiteEen website met meer dan 5 pagina's in de menu-structuur en eventueel sub-pagina's. Compleet met zoekfunctie, formulieren en eventuele andere extra's.Een webshopIk heb geen idee. Neem contact met mij op om door te nemen wat het beste past bij mijn wensen.


  Ga verder

  De laatste loodjes


  Binnen een week.Binnen een maand.Binnen 3 maanden.Binnen 6 maanden.


  Iemand heeft ons aanbevolen.Wij hebben een gezamenlijke kennis.Google.Social Media.Anders, namelijk...